Iedereen van harte bedankt!

Het was even doorzetten, maar het kwam er van.
Alsmaar mensen die bleven staan en kijken.
En er werd iets voelbaar van de rijkdom van dans in deze stad.
Hier de uitzending op Open Rotterdam
(Shoutout voor de goede berichtgeving!)
Vergis je echter niet:
Naast iedereen in beeld, waaronder voorzitter van de plaatselijke C.I.D.-afdeling Anne-Marie Pos-Terlouw, hebben er  héél veel mensen een handje meegeholpen om het zo ver te laten komen, waarvan er een aantal niet op deze video te zien zijn: Jason JeanD’Or van Xclusiv Company en de bijhorende stichting, Calypso gebouw, Rabbani Sayed (!) het team van Odeon Rotterdam, cultuurscout Centrum Menno Rosier, Bernadet van Winden (SKVR) Wilma Kruger van Aktiegroep Het Oude Westen, Hans Boers, Stg. Sanne/Contact Zone Rotterdam en ga zo maar door. Laat staan alle vrijwilligers, …

Maar vooral: Alle dansers en docenten die ervoor hebben gekozen om mee te doen.  Een ieder van harte bedankt voor de samenwerking! Graag weer opnieuw in 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *